Miesten Aito Nahkainen Vintage 6.3 Tuuman Puhelinlaukku Monitoiminen Avaimenperä Lehmännahkainen Vyölaukku

Kategoriat: Miesten Laukut, Vyötäröpaketit

Ominaisuudet:
Tämä monitoimivyötärölaukku on tukeva ja kulutusta kestävä, ja siinä on tyylikäs ulkonäkö ja pieni koko, jossa on runsaasti tilaa tavaroillesi.
Se on hyvä valinta antaa se. lahjaksi rakastajallesi tai isällesi!
1. Korkealaatuinen materiaali
Valmistettu korkealaatuisesta lehmännahasta, mukava ja rypistyä, värinpitävä ja kestävä, hyvä rakenne, vahva ja kulutusta kestävä, herkän pehmeä ja naarmuuntumaton.
2. Suuri tilavuus design
Kohtuullisesti lajitellut taskut oikealle rahasummalle, mutta myös matkapuhelimille, savukkeille, ajokortille, avaimille ja muille tavaroille, pieni koko ja suuri kapasiteetti päivittäisiin tarpeisiin.
3. Kevyt ja kannettava
Pieni koko ja kevyt, asetettu vyön reiän asento, voidaan käyttää vyön kanssa, säästää vaivaa ja on kätevä, ei tarvitse pitää tai kantaa käsissä.
4. Kestävä ja kätevä
Ommel on selkeä ja tasainen, vahva ja kestävä ilman irtoamista. Kätevä avaimenperä helpottaa ripustusta ja pääsyä. Helposti avattava ja suljettava soljen muotoilu helpottaa pääsyä/asennusta.
5. Retro ja esteettinen
Vintage-tyyli, jossa on kaunis ulkoasu ja kolme värivaihtoehtoa. Sopii kaikenlaisiin asuihin, arkisista ostoksista hipsterimuotiin ja toimistoliiketoimintaan.
Kuvaus:
Sukupuoli: Miesten
Kuvio: Yksivärinen

Väri: Ruskea, Kahvi

Suljennan tyyppi: Hasp


Materiaali: Aito nahka (ensimmäinen naudannahka)
Koko: M
Tyyli: Rento, Retro
Laukun tilavuus: 6.3 tuumaa Puhelin
Tiedot Koossa: (1 cm = 0.39 tuumaa)
Laukun korkeus: 17.5 cm / 6.88 tuumaa
Laukun leveys: 13.5 cm / 5.31 tuumaa
Paketti sisältyy: 1 * laukku

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi, valon ja näytön eroista johtuen kuva ei välttämättä heijasta tuotteen todellista väriä, kiitos ymmärryksestäsi.