Miesten Aitoa Nahkaa Monitoiminen Bifold Vetoketjullinen Lompakot Antimagneettinen Monikorttipaikka Korttipidike Kolikkokukkaro

Kategoriat: Miesten Laukut, Lompakot

Mitä RFID on?RFID (radio Frequency Identification) on kasvava tekniikka, joka käyttää radioaaltoja tietojen lukemiseen ja siirtämiseen laitteiden välillä. Tällä hetkellä tätä tekniikkaa käyttäviä henkilökohtaisia kortteja ovat luottokortit, transit-maksukortit ja henkilökortit, kuten laajennetut ajokortit.

Miksi käyttää RFID-lompakkoa. ?RFID-kortit ovat alttiina läheisen henkilön skannauksille RFID-lukijoilla tietojen keräämiseksi ilman fyysistä kosketusta (samanlainen kuin viivakoodin skannaaminen). RFID-lompakot suojaavat kortteja tuntemattomilta skannauksilta ainutlaatuisella suojakerroksella, joka on muotoiltu lompakon sisäpuolelle.

Edut ja ominaisuudet: 1. TURVALLISUUS - Tuntu turvassa koko ajan kaikkialla maailmassa ja lopeta sähköiseen poikkitaskuun liittyvä stressi. 2. Tyylikäs vakiokoko, joka sopii mihin tahansa farkkutaskuun. Ei teräviä tai ärsyttäviä reunoja.3.Hyvä tila korteille, rahalle, laskuille, ajokortille, valokuville ja paljon muuta.

Kuvaus:
Sukupuoli: Miesten
Kuvio: Yksivärinen
Materiaali: Aito nahka
Väri: Musta, Ruskea, Kahvi
Tyyli: Liiketoiminta, Retro, Rento
Pituus: Lyhyt
Tilaisuus: Ulkona
Ominaisuus: Taitettava, RFID-esto

Lompakon tyyppi: Kolikkolaukku, ID-lompakot, korttikotelo, rahaklipsi, kaksiosainen

Lompakon tyyli: Vetoketju, RFID


Koko: (1 cm = 0.39 tuumaa)
Lausun korkeus: 10.5 cm / 4.13 tuumaa
Laukun leveys: 12 cm / 4.72 tuumaa
Laukun paksuus: 2.5 cm / 0.98 tuumaa
Pakkauksessa mukana: 1 * Lompakko

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi, valon ja näytön eroista johtuen kuva ei välttämättä heijasta tuotteen todellista väriä, kiitos ymmärryksestäsi.