Miesten Vintage Monitaskuinen Varkaudenesto 15.6 Tuuman Kannettava Reppu

Kategoriat: Miesten Laukut, Reppu

Kuvaus:

Reppu on erikoisen näköinen, ja siinä on erittäin ainutlaatuinen taskusarja tarpeidesi mukaan. Tämä ei ole vain suunniteltu erittäin toimivaksi, vaan se on myös erittäin hieno ulkonäöltään. Seitsemän erilaista taskua sisältävä selkä varmistaa, että et jätä mitään taaksesi lähdettäessä töihin, matkalle tai edes kouluun. Siinä ei ole vain yksi läppätasku ja sisätaskut, vaan se myös parantaa sivutaskuja.
Se on suunniteltu täydentämään tyylikästä asuasi joko työhön tai mihin tahansa tapahtumaan. Pystyt järjestämään tavarasi paljon mukavammin tässä laadukkaassa hullun hevosen nahkareppussa. Olipa kyseessä kannettava tietokone tai kirjat, voit järjestää mitä haluat tässä vintage-reppussa. Sen olkaimet ovat myös erittäin mukavat olkapäillä.

Väri: musta, ruskea, kahvi

Sulkemistyyppi: Vetoketju & Hasp

Koko: L

Materiaali: PU/keinonahka

Pituus: 34 cm / 13.38 tuumaa Leveys: 14 cm / 5.51 tuumaa
Korkeus: 42 cm / 16.53 tuumaa

Paino: 1200 g

Ominaisuudet:Säädettävä olkahihna

Tyyli: Retro

Laukujen rakenne: Sisätasku, Matkapuhelintasku, Vetoketjullinen_pussi

Laukun tilavuus: 14 tuumaa Kannettava tietokone, 4.7 tuuman iPhone, 13.3 tuuman kannettava tietokone, 4A Magazine, 15.6 tuuman kannettava tietokone, 5.5 tuuman iPhone, 6.3 tuuman puhelin, 5.8 tuuman puhelin

Paketti sisältyy:

1*laukku

p>

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi, valon ja näytön eroista johtuen kuva ei välttämättä heijasta tuotteen todellista väriä, kiitos ymmärryksestäsi.