Naisten Kangas Suuri Kapasiteetti Raita Kolmiulotteinen Sarjakuva Söpö Kissan Käsilaukku Olkalaukku Kangas

Kategoriat: Naisten Laukut, Käsilaukut

Ominaisuus:

★ TYYLIKAS TOIMISTOON SOPIVA KANTKA: Tyylikäs muoto ja tukeva rakenne – täydellinen kannettavan tietokoneen, lounaan, meikin ja kirjan pitämiseen. Se voi toimia jopa ostoskassina, koulukassina tai päiväretkeilykassina.
★TILANNE, NAPPIKULJETUS: SUURI koko, tarpeeksi suuri puhelimen, tabletin, lompakon, avainten, aikakauslehtien, kirjojen, kuntosalivarusteiden tai 13 tuuman kannettava tietokone (ei kuitenkaan pehmustetta, parempi laittaa kannettavan tietokoneen suojukseen) – tarpeeksi tavaraa, jos olet liikkeellä. MITAT: 14.6 tuumaa leveä, 12.6 tuumaa korkea ja 4.7 tuumaa syvä.
★ EI VUORIA, 3 SISÄTAKUA. 1 x iso vetoketjullinen sisätasku tärkeille esineille, 2 x vetoketjullinen tasku. Aitoa nahkaa olevat vetimet ja kahvat.
★LISÄÄ TYYLIÄ arjen asuun: vaikka musta on klassinen valinta, myös armeijanvihreä sopii kaiken kanssa.

Kuvaus:

Sukupuoli: Naiset

Väri: musta, sininen, vihreä

Sulkemisen tyyppi: Hasp

Sisustus: kuvio

Kovuus: Pehmeä

Materiaali: Kangas

Kuvion tyyppi: Eläin, Sarjakuva

Koko: L

Tyyli: Rento, Sarjakuva

Laukujen rakenne :Sisätasku, Matkapuhelimen tasku, Vetoketjullinen sisätasku

Laukun tyyppi: Kangaskassi

Laukun kapasiteetti: 4.7 tuuman iPhone, 13.3 tuuman kannettava tietokone, 4 A Magazine, 5.5 tuuman iPhone, 6.3 tuumaa Puhelin, 5.8 tuuman puhelin

Koko:

Leveys: 14.6 tuumaa

Korkeus: 12.6 tuumaa

Syvyys: 4.7 tuumaa

Paketti mukana: 1*laukku

Huomaa, että värit voivat vaihdella hieman valotehosteiden vuoksi, valon ja näytön eroista johtuen kuva ei välttämättä heijasta tuotteen todellista väriä, kiitos ymmärryksestäsi.